Școala duminicală este locul in care copii bisericii Eclesia împreună cu prietenii lor se întâlnesc duminică de duminică pentru a parcurge împreună cu liderii lor lecții și activități biblice pregătire special pentru vârsta lor.

Copiii sunt viitor bisericii, de aceea credem că este un lucru foarte important ca în ei să se sădească încă de la o vârstă fragedă, legile și principiile lui Dumnezeu, pentru ca ulterior să ajungă niște creștini maturi care să poată duce mai departe lucrările bisericii.

În fiecare duminică, copii bisericii participă împreună cu toată biserica la prima parte a celebrării, partea de laudă și închinare, după care se retrag împreună cu liderii lor în sălile aferente, împărțiți pe 2 grupe de vârstă; grupa mica (3-6 ani) și grupa mare (7-12 ani). În cadrul întâlnirilor, se parcurge o programă bazată pe:

- lecții biblice care sunt explicate și aplicate în viețile actuale ale copiilor,

- memorare de versete biblice, 

- jocuri și activități care să ajute la captarea copiilor și la aprofundarea informațiilor proaspăt învățate,

- crafturi, care să amintească copiilor despre lecția Învățată.

- aplicații practice pe care copii să și le poată însuși în săptămâna care urmează și apoi în toată viața.

Pe lângă întâlnirile de duminica, organizăm activități lunare în exteriorul bisericii. Prin aceste întâlniri vrem să legăm niște relații mai strânse între copii, vrem să ne apropiem ca și lideri mai mult de copii între, pentru că ne dorim să cunoaștem cât mai bine copii cu care lucrăm, pentru a fi cât mai eficienți în această lucrare.

“Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.” ‭‭Proverbele‬ ‭22:6‬ ‭VDC‬‬